Watch Medier

Tyra skaber nyt liv i Esbjergs olieindustri: Semco søger 200-300 mand

Semco Maritime har via et konsortium landet en "meget væsentlig" aftale i forbindelse med genopbygningen af Tyra, fastslår vicedirektør Anders Benfeldt. Selskabet skal bruge flere hundrede mand fra dag et og på sigt måske flere.

Genopbygningen af Tyra-feltet er enestående i dansk sektor. På billedet ses en illustratrion af, hvordan DUC forventer, at de nye anlæg kommer til at se ud. | Foto: Total PR

Der er langt imellem, at en dansk underleverandør til olieindustrien kan lave et jobopslag som det, Semco Maritime netop har fået mulighed for.

Med en stor idriftsættelseskontrakt til kommissioneringen af Tyra-feltet, som er ved at blive genopbygget, kalkulerer virksomheden med at skulle ansætte et sted mellem 200 og 300 medarbejdere.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Fjerde opjustering: Mærsk varsler gigantoverskud

A.P. Møller-Mærsk regner nu med et resultat før renter og skat på små 20 mia. dollar eller knap 130 mia. kr. for hele 2021. De voldsomme prisstigninger på containerfragt har fået rederigiganten til at opjustere fire gange.

Coop rykker rundt i direktørtruppen

Med afsæt i den nye strategi bliver der rykket rundt på stolene i koncernledelsen i Coop. I front for Superbrugsen vender en gammel kending tilbage, ligesom Irmas kædedirektør forfremmes, og en afløser udnævnes.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs