Leveringstjenester spår opblomstring af danske spøgelseskøkkener

Pandemien bragte en af udlandets store tendenser i restaurationsbranchen til Danmark: Restauranter uden butiksfacade og tjenere, som kun laver mad til levering. Leverandørtjenesterne Hungry.dk og Wolt forventer, at restauranterne kan ændre takeaway-scenen i Danmark.
Foto: Emma Sejersen / Ritzau Scanpix
Foto: Emma Sejersen / Ritzau Scanpix

Kokkene står i vanlig stressede stil og vender bøffer, griller grøntsager eller koger ris. Men på den anden side af disken står der ikke nogen tjener og venter, og der venter ikke et rum fyldt med gæster. I stedet står der ved døren et leveringsbud - klar til at fragte maden ud til kunderne.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også