Ny platform vil håndtere foodservicebranchens madspild

For mange varepartier ender i containeren ved de danske restauranter og i foodservicebranchen. En ny handelsplatform vil sikre, at det betaler sig at rydde op i varelageret, inden holdbarheden udløber.
Platformsvirksomheden Gaztro arbejder for at fjerne madspildet i restauranter og foodservice. | Foto: Lasse Lagoni / Gaztro PR
Platformsvirksomheden Gaztro arbejder for at fjerne madspildet i restauranter og foodservice. | Foto: Lasse Lagoni / Gaztro PR

Under pandemien frygtede Poul H. Lorentzen, der er direktør og stifter af Gaztro, at tonsvis af ketchup- og remouladeflasker fra foodtrucks endte i containere på grund af den aflyste festivalsæson.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også