Watch Medier

Ny platform vil håndtere foodservicebranchens madspild

For mange varepartier ender i containeren ved de danske restauranter og i foodservicebranchen. En ny handelsplatform vil sikre, at det betaler sig at rydde op i varelageret, inden holdbarheden udløber.

Platformsvirksomheden Gaztro arbejder for at fjerne madspildet i restauranter og foodservice. | Foto: Lasse Lagoni / Gaztro PR

Under pandemien frygtede Poul H. Lorentzen, der er direktør og stifter af Gaztro, at tonsvis af ketchup- og remouladeflasker fra foodtrucks endte i containere på grund af den aflyste festivalsæson.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Væksten i Power gik i stå i 2022

Åbningen af nye varehuse løftede ikke salget i elektronikkæden, hvor bundlinjen for første gang i tre år gik i rødt, viser regnskabet for 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs