Ny platform vil håndtere foodservicebranchens madspild
![Platformsvirksomheden Gaztro arbejder for at fjerne madspildet i restauranter og foodservice. | Foto: Lasse Lagoni / Gaztro PR](https://photos.watchmedier.dk/watchmedier/resize:fill:3840:0:0/plain/https://photos.watchmedier.dk/Images/article13003223.ece/ALTERNATES/schema-16_9/doc7fxopoejww5uwt7tgjg.jpg)
Under pandemien frygtede Poul H. Lorentzen, der er direktør og stifter af Gaztro, at tonsvis af ketchup- og remouladeflasker fra foodtrucks endte i containere på grund af den aflyste festivalsæson.
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler
Too Good To Go tabte 142,5 millioner i 2020
For abonnenter