Lars Seiers blockchain-projekt lanceres onsdag

Blockchain-projektet Concordium, som har investoreren Lars Seier Christensen i ryggen, bliver lanceret onsdag efter tre års udvikling af en ny global betalingsstruktur.
Lars Seier Christensen ser Corcordium som sit primære projekt. | Foto: Tariq Mikkel Khan
Lars Seier Christensen ser Corcordium som sit primære projekt. | Foto: Tariq Mikkel Khan

Saxo Bank-stifter Lars Seier Christensens blockchain-projekt Concordium vil efter tre års arbejde og udvikling blive lanceret onsdag 9. juni. Det skriver Finans på baggrund af et Linkedin-opslag.

"Som I ved, har Concordium Blockchain været mit primære projekt de sidste tre år. Jeg opdagede første gang blockchain omkring 2012 og siden har det været en lang og utroligt spændende rejse i et nyt forretningsområde, der kommer til at definere fremtiden," skriver Lars Seier Christiensen på Linkedin.

Han sammenligner blockchain med, da internettet først kom til.

"Jeg er taknemmelig over at have oplevet og været med på forreste række i tilblivelsen af hele TO transformative globale nyskabelser. Der kommer højst en hver generation, og det gælder om ikke at misse dem. Men efter mere end tre års hårdt arbejde er vi klar til at lancere første version af Concordium," skriver han.

Concordium-projektet går ud på at lave en global betalingsinfrastruktur, der skal skære fordyrende mellemled som eksempelvis banker ud, når der skal overføres penge.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også