Watch Medier

Aktiechef peger på ledelsesstrukturen i DSV som en nøgle til succes

Aktiechef i Maj Invest fremhæver ledelsesstrukturen som en vigtig succesfaktor for speditørkoncernen DSV, ligesom også opkøbsstrategien spiller som en rolle.

Foto: DSV PR

Da DSV senest offentliggjorde regnskab tilbage i april, slog det analytikernes forventninger, og den Hedehusene-baserede koncern har da også rent aktiemæssigt haft en solid vækst i 2021 på 45 pct.

Over for Børsen peger aktiechef for danske aktier i Maj Invest, Karsten Søndermølle, på speditørvirksomhedens ledelsesstruktur som en vigtig succesfaktor.

“De har en meget stærk ledelse – det er virkelig oppe i allerøverste luftlag. Det gælder både på det driftsmæssige ift. uddelegering, hvor DSV har en helt særlig konkurrencekultur. Den enkelte medarbejder får masser ansvar, i kraft af at man performer. Hvis man ikke performer, bliver man luget ud. Samtidig har de stor succes med deres opkøbsstrategi,” siger han til avisen.

Aktiechefen peger videre på selskabets opkøbsstrategi som en styrke, mens han også fremhæver dets mulighed for at foretage store investeringer i it, der giver DSV et forspring især i forhold til familieejede speditionsvirksomheder.

Siden 1995 har DSV-aktien ifølge Børsen givet et samlet afkast på 80.987 pct.

"Ingen er forskånet": Ny serie ser på hackerangreb og cybersikkerhed inden for transport og infrastruktur 

Mærsk har stor succes med at lade kunder tage temperaturen på fragten

DSV Panalpina tror på "ny normal" på containermarkedet næste forår

Mere fra Watch Medier

Alm. Brand køber Codans danske forretning af Tryg

Tryg og canadiske Intact har fundet en køber til Codan i Danmark. Alm. Brand betaler 12,6 mia. kr. for overtagelsen og bliver landets næststørste skadesforsikringsselskab. Det meste af købesummen skaffes ved at udstede nye aktier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier