Softwarehus vil avancere fra minibørs til fondbørsens hovedmarked

Penneo, der i dag er noteret på First North-børsen, vil ind på Nasdaq Copenhagen Main Market for at tiltrække flere investorer. Softwareselskabet planlægger en kapitalforhøjelse.
Nicolaj Højer Nielsen er stifter og konst. adm. direktør i Penneo. | Foto: Penneo/PR
Nicolaj Højer Nielsen er stifter og konst. adm. direktør i Penneo. | Foto: Penneo/PR

Softwareselskabet Penneo, der laver løsninger til elektronisk dokumenthåndtering, vil væk fra minibørsen First North og ind på Nasdaq Copenhagen Main Market.

Det fremgår at af pressemeddelelse, selskabet har udsendt.

"Ved at gå på hovedmarkedet vil vi i langt højere grad kunne tiltrække en bredere gruppe af nationale og internationale institutionelle investorer, der kan være med til at skrue tempoet i vejret for Penneos næste vækstfase," siger medstifter og konstitueret direktør i Penneo Nicolaj Højer Nielsen.

Penneo har været på First North i blot et år, hvor de blev noteret til 11,06 kr. Fredag den 18. juni lukkede aktien i 48 kr., men aktien har tidligere på året været helt oppe i 86 kr. Det var tilbage i januar.

Nu vil Penneo forhøje kapitalen med omkring 100 mio. kr., lyder det i pressemeddelelsen, og ikke mindst søge optag på Nasdaq.

"Det er et helt naturligt skridt for os at rykke videre til hovedmarkedet. Vi har bevist, at vores strategi virker, og vi har overpræsteret i forhold til de vækstmål, vi kom med ved børsnoteringen. Vi vil nu sætte endnu mere fart på væksten ved at øge investeringerne i forretningsområder, hvor vi med fordel kan vokse, og ved at rykke til hovedmarkedet, hvor Penneo i dag hører hjemme. Timingen er helt rigtig," siger Nicolaj Højer Nielsen.

Omlægning af forretningsmodel smitter af på regnskab hos Omada 

Investeringer giver softwarehus med øget omsætning røde tal 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også