Benzinbiler forbydes for bankansatte i arbejdstiden

Grøn transport er vejen frem for de ansatte i Merkur Andelskasse, der har besluttet, at det er slut med at bruge benzinbil ved f.eks. kundebesøg.
Charlotte Skovgaard, adm. direktør i Merkur Andelskasse, der nu forbyder fossile biler i arbejdstiden. | Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix
Charlotte Skovgaard, adm. direktør i Merkur Andelskasse, der nu forbyder fossile biler i arbejdstiden. | Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix
AF SIGRID FRIIS NEERGAARD

Er man ansat i Merkur Andelskasse og skal på kundebesøg, så må man enten finde rejsekortet frem, huske at oplade elbilen eller hoppe op på cyklen, efter banken indfører klimakrav og forbyder brugen af konventionelle biler i arbejdstiden.

Det skriver Finans.

”Klimaet har brug for, at alle giver et nap med, når det handler om at sætte fart i den grønne omstilling. Det gælder både på de store linjer og helt ned i vores hverdagsliv,” siger Charlotte Skovgaard, adm. direktør i Merkur Andelskasse, til Finans.

Pengeinstituttet har i forvejen stillet krav om bæredygtighed og socialt ansvar til erhvervskunderne, hvorfor det nu mener, at det også selv bør følge kravene.

Klimaambitionerne har bl.a. også bredt sig til kantinen, hvor der fremover kun bliver serveret økologisk vegetarmad.

Dansk Industri vil gøre transporten klimavenlig med grøn fond  

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også