Watch Medier

SAS-direktør forventer "langsom normalisering" fra 2022

Koncerndirektør Simon Pauck Hansen forventer, at flyvninger mellem USA og Europa er tilbage på normalt niveau i efteråret, men at der skal gå væsentligt længere tid, før den globale luftfart for alvor er tilbage i pre-corona gænge.

Koncerndirektør Simon Pauck Hansen fra SAS. | Foto: Stine Bidstrup/ERH

SAS kunne torsdag fremvise trafiktal, der viste, at antallet af passagerer kun var på 28 pct. af det niveau, man så inden coronakrisen.

Til Berlingske fortæller koncerndirektør Simon Pauck Hansen, at man forventer, at efteråret bliver "50 pct. fra normalen", og at en reel normalisering af den globale flytrafik har markant længere udsigter.

"Vores bedste vurdering er, at vi i løbet af 2022 kommer til at se en langsom normalisering. Med det mener vi, at vi kommer til at rejse mere end normalt uden de samme begrænsninger. Men vi skal nok et par år yderligere frem, før den globale luftfart er tilbage på det niveau, vi så inden pandemien i forhold til rejsende på verdensplan," siger han til avisen.

Simon Pauck Hansen tilføjer, at han forventer, at flytrafikken mellem Europa og USA er normaliseret i efteråret.

Set i forhold til maj måned oplevede SAS en markant fremgang i trafiktallene for juni. Det skandinaviske flyselskab fløj med mere end 600.000 passagerer, hvilket var 50 pct. flere end i maj.

Fra oktober er alle SAS-destinationer i USA genåbnet

Passagerne vender tilbage til SAS 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs