Watch Medier

Anders blev afvist af banken - nu vil han købe et landbrug med crowdfunding-lån

24-årige Anders Jespersen regner med at blive en af de første, der kommer til at bruge en ny crowdfunding-platform, som 13 partnere i landbruget står bag. Han er blevet afvist af banken og kigger derfor mod den nye model.

Anders Jespersen har ikke kunnet kåne i banken og ser frem til at kunne søge finansiering via crowdfunding. | Foto: Torben Worsøe / Sagro

Landbruget har i flere år døjet med at finde finansiering til projekter, og særligt unge landmænd står foran en høj mur, når de forsøger at låne penge i banken til at købe jord og starte deres egen bedrift.

Det er årsagen til, at der for kort tid siden blev sat strøm til den nye crowdfunding-platform Ingreen Agrofunding, som skal få private og professionelle til at gå sammen om at låne penge til landbruget.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Supermarkedspriser står til at blive varmt valgtema

SF’s forslag om en hasteundersøgelse af supermarkedskædernes prisstigninger bliver både kaldt en ”gratis omgang” og en ”god ide” af politiske aktører og interesseorganisationer. Én ting er der enighed om: Temaet bliver centralt i valgkampen.

FLSmidth opjusterer trods neddrosling i Rusland

Ingeniørkoncernen FLSmidth øger omsætning og overskud i andet kvartal og opjusterer forventningen til årets omsætning med en milliard. Divisionen, der sælger mineudstyr, trækker væksten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs