Watch Medier

Danmarks største virksomheder melder om vildt vokseværk i juridiske afdelinger

Flere af Danmarks største virksomheder har mere end fordoblet antallet af ansatte i de juridiske afdelinger de seneste fem år. Flere regler og krav har øget behovet for at have flere jurister under eget tag, lyder en af forklaringerne.

Målet er fremover at kunne løse endnu flere opgaver internt i Demants juridiske afdeling, men der vil fortsat være behov for specialiseret rådgivning og ekstern hjælp ved længerevarende sager, fortæller juridisk direktør Pelle Munk-Poulsen. | Foto: Demant / PR

De seneste fem år har flere af landet største virksomheder haft travlt med at rekruttere jurister, viser en rundspørge blandt de danske C25-virksomheder, som AdvokatWatch har foretaget.

Det gælder blandt andet Demant, der siden 2015 har kunnet byde 25 nye jurister velkommen i den globale juridiske afdeling, hvor der i dag sidder cirka 30 jurister – heraf 12 i Danmark.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Sagsbehandlingstid kan lamme byggerier

På grund af sagsbehandlingstid på udvidelse af grusgrave ved Roskilde kan Nymølle Stenindustrier ikke levere nok grus til byggerier i hovedstadsområdet efter sommer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier