Watch Medier

Nye regler skal være med til at hindre udsultning af Sampension

Sampension vil uden handling langsomt skrumpe ind. Derfor er Finanstilsynets skærpede retningslinjer på syge- og ulykkesforsikringsområdet (SUL) en kærkommen nyhed for adm. direktør Hasse Jørgensen. "Jeg kan ikke se andet end, at det vil være en fordel for os," siger han til FinansWatch.

Hasse Jørgensen, adm. direktør i Sampension, tror på, at Finanstilsynets oplæg til ændringer i SUL-bekendtgørelsen vil åbne yderligere for pensionsselskabets adgang til det kommercielle marked. | Foto: PR/Sampension

Finanstilsynet planlægger at holde pensionsselskaberne i kortere snor. Det kan være med til at puste nyt liv i Sampensions fremtidsudsigter, for et ændringsforslag til bekendtgørelsen om syge- og ulykkesforsikringer (SUL) vil kunne ryste hele konkurrencebilledet på pensionsmarkedet.

Sampension har et fint inflow af firmapensionsordninger. Sidste år vandt man i alt 11 ordninger, mens de nyeste vundne ordninger tæller Muskelsvindfondens sekratariat, Affaldvarme Aarhus, LD Fonde og Dansk HR. De helt store ordninger lader dog vente på sig for Sampension.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Sagsbehandlingstid kan lamme byggerier

På grund af sagsbehandlingstid på udvidelse af grusgrave ved Roskilde kan Nymølle Stenindustrier ikke levere nok grus til byggerier i hovedstadsområdet efter sommer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier