Watch Medier

Han skal forberede Scandlines til kamp mod Femern-tunnel: "Store udfordringer er også spændende udfordringer"

Til efteråret overtager Carsten Nørlund tøjlerne i Scandlines med en klar opgave om at styrke selskabet frem mod slutningen af årtiet, hvor der venter helt ny konkurrence fra Femern-forbindelsen. Det tager han dog med ro og lægger vægt på, at han vil lytte til medarbejderne, før han foretager ændringer, siger han i interview med MobilityWatch.

Carsten Nørland, kommende topchef i Scandlines, ved, at konkurrencen fra en kommede Femern-forbindelse, bliver en udfordring, men kalder den også spændende. | Foto: Scandlines / PR

Efter ti år med Søren Poulsgaard Jensen ved roret får de ca. 1400 ansatte i rederiet Scandlines fra 1. september en ny øverste chef.

Det er Carsten Nørlund, der kommer fra en ledende stilling i bryggeriet Royal Unibrew, som fremover skal sætte retningen for færgerederiet, der sejler ruterne Rødby-Puttgarden og Gedser-Rostock.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Tre techgiganter står for 42 pct. af annoncesalget i Danmark

Alene Facebook, Google og Linkedin tegnede sig for mere end fire ud af 10 annoncekroner, der blev omsat for inden for de danske grænser i 2020 ifølge ny rapport. Dermed har de ædt sig yderligere ind i markedet. Det understreger behovet for politisk fokus på området, lyder det fra direktør i Danske Medier Research.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs