Watch Medier

Bagger-Sørensen-brødre vil bygge erhvervspark af genbrugsmaterialer i Vejle

Sammen med to andre aktører ønsker Dandy Business Park, som er ejet af brødrene Steen og Claus Bagger-Sørensen, at opføre en ny erhvervsklynge i Vejle. Planen er, at bygningerne skal opføres af genbrugte og genanvendte byggematerialer.

Steen Bagger-Sørensen (tv.) og Claus Bagger-Sørensen. | Foto: Joachim Ladefoged/ERH

Dandy Business Park, der er ejet af brødrene Steen og Claus Bagger-Sørensen, planlægger sammen med Green Tech Center samt design- og arkitektvirksomheden Lendager Group at opføre en ny erhvervsklynge i det nordlige Vejle.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad. Planen er ifølge lokalmediet, at klyngen på længere sigt skal bestå af i alt 10 bygninger, som alle skal opføres af genbrugte og genanvendte byggematerialer.

"Vi er i gang med at lave en undersøgelse, som bliver fremlagt for kommunen i august. En kortlægning af alt affald, som vil kunne bruges i projektet - kun fra Vejle Kommune. For eksempel fra nedrivninger, fra industrien og fra genbrugspladsen," fortæller Dorthe Bramsen Clausen, økonomidirektør i Green Tech Center, til Vejle Amts Folkeblad.

Brødrene Steen og Claus Bagger-Sørensen er fjerde generation i det vejlensiske tyggegummidynasti, som tidligere blandt andet har stået bag selskabet Dandy, der er kendt for mærker som Stimorol og V6.

Derudover har familien igennem adskillige år også ejet nikotintyggegummiproducenten Fertin Pharma, senest sammen med kapitalfonden EQT, men i starten af juli meddelte de to parter, at tobaksgiganten Philip Morris International køber selskabet for et milliardbeløb.

Stiesdal placerer planlagt pilotanlæg hos Greenlab Skive

Greenlab Skive og DTU lancerer ny forskningsplatform

Grøn erhvervspark udvider med 70 hektar

Grøn erhvervspark ved Skive har sikret sig milliard-investeringer 

Mere fra Watch Medier

Sagsbehandlingstid kan lamme byggerier

På grund af sagsbehandlingstid på udvidelse af grusgrave ved Roskilde kan Nymølle Stenindustrier ikke levere nok grus til byggerier i hovedstadsområdet efter sommer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier