Watch Medier

Tryg siger farvel til Danica og får ny pensionspartner

Pensionsselskabet Danica har i enighed med Tryg opsagt deres samarbejdsaftale. Tryg har dog allerede fundet sig en ny pensionspartner.

Tryg har sagt farvel til Danica og goddag til et samarbejde med Velliv. | Foto: Philip Davali/Ekstra Bladet, Philip Davali

Fremover bliver det Velliv, som samarbejder med Tryg, hvor Tryg kan sælge Vellivs pensionsprodukter under brandet Tryg Pension. Det skriver Velliv i en pressemeddelelse.

”Vi har været fra hinanden i en kort periode. Jeg er meget glad for, at vi nu går sammen igen. Vi indgår et partnerskab, hvor vi sammen leverer stærke konkurrencedygtige værditilbud. Målet er at sikre høj kundetilfredshed, loyalitet og lønsomhed baseret på fælles værdier i et langsigtet strategisk samarbejde. Alt det kommer vi mere ind på, når vi nærmer os starten på samarbejdet,” siger Steen Michael Erichsen, adm. direktør i Velliv, i pressemeddelelsen.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Tre techgiganter står for 42 pct. af annoncesalget i Danmark

Alene Facebook, Google og Linkedin tegnede sig for mere end fire ud af 10 annoncekroner, der blev omsat for inden for de danske grænser i 2020 ifølge ny rapport. Dermed har de ædt sig yderligere ind i markedet. Det understreger behovet for politisk fokus på området, lyder det fra direktør i Danske Medier Research.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs