Watch Medier

Hotelkæde og ATP klar med luksuskoncept og knap 400 værelser i Ørkenfortet

Den ATP-ejede bygning kendt som Ørkenfortet på Christianshavn er fra 1. september klar som femstjernet luksushotel under navnet NH Collection Copenhagen. Ifølge hoteldirektør er beliggenheden den bedste i hovedstaden.

Det nye hotel indholder bl.a. en restaurant på hovedstadens havnefront. | Foto: PR-visualisering

Ørkenfortet på den tidligere B&W-grund på Christianshavn slår 1. september dørene op til det, der bliver den internationale hotelkoncern NH Hotel Groups første hotel i Danmark. Det skriver aktørerne bag det nye femstjernede hotel, NH Collection Copenhagen, i en pressemeddelelse.

Bygningen, der er ejet af ATP Ejendomme, kommer ud over hotelværelser samt event- og konferencefaciliteter bl.a. til at byde på restaurant på havnekanten. I forbindelse med projektet har ejendommen fået tilføjet en ny etage, der rummer værelser med panoramavinduer.

Ifølge Anders Duelund, der er direktør for det nye luksushotel, er beliggenheden "den bedste i København."

"NH Hotel Group har længe kigget mod København som et relevant marked på grund af den store efterspørgsel, og vores planlagte åbning til september passer godt med opstarten af turismen, byliv og sociale arrangementer efter genåbningen," siger Anders Duelund i meddelelsen.

Arkitema Architects og Henning Larsen Architects har fungeret som rådgivere på ombygningsprojektet.

Planen var helt frem til november 2019, at hotellet skulle drives under Hilton-brandet, men efter bruddet med samarbejdspartneren BC Hospitality Group (BCHG) og en ny budrunde, der inkluderede 15 danske såvel som internationale operatører, faldt valget på spanskejede NH Hotel Group.

ATP-direktør om nyt luksushotel i København: I 2021 er verden normaliseret

Hilton-hotel skrinlagt – ATP Ejendomme finder ny operatør i Spanien 

Mere fra Watch Medier

Bladt Industries afskediger topchef

Efter nok et ”udfordrende år” skifter Aalborg-virksomheden Bladt Industries, der producerer møllefundamenter, endnu engang ud i direktionen. ”Vi har brug for nyt fokus,” siger formanden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs