Watch Medier

Boconcept-chef er klar til at åbne 50 nye butikker om året

Den danske møbelkoncern Boconcept er klar til mere vækst, men melder om udfordringer med fragt og råvarer. Det betyder højere priser på møblerne.

Michael Kruse Jensen vil gerne åbne mange nye btikker. | Foto: Joachim Ladefoged/ERH

Efter hastig fremgang i butikssalget er den danske møbelkoncern Boconcept klar til årligt at åbne op mod 50 nye butikker rundt om i verden, skriver Finans.

"Vi kan sagtens deale med at åbne 50 nye butikker årligt. Altså én om ugen," siger Boconcepts topchef, Mikael Kruse Jensen.

Boconcepts regnskab for det forskudte regnskabsår 2020/21 viser en omsætnings-vækst på 2 pct. for det danske selskab, men hele 24 pct. når dets detailomsætningen i de over 300 butikker i 65 lande - herunder en del franchisebutikker - tælles med.

Den største aktuelle udfordring for Boconcepts vækst er dog et hårdt, globalt pres på både råvarer og fragtmarkedet, lyder det fra topchefen.

"Lige nu er der stort fokus i alle led på fragt, råvarer og egenproduktion. Vi har forhandlet nye priser for at sikre råvarer nok, men de prisstigninger må sendes videre til slutforbrugerne," siger Mikael Kruse Jensen.

Mere fra Watch Medier

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs