Watch Medier

Norsk hotelkoncern overtager drift af historisk københavnerhotel

Hotelgiganten CIC Hospitality ønsker at investere i Danmark og begiver sig ud i første del af en større ekspansion med hoteller i Skandinavien.

Hotel Astoria ved Københavns Hovedbanegård er kommet ind i en norsk hotelkæde. | Foto: Jens Dresling

Imens den danske hotelbranche stadig er ved at komme sig over på halvandet års nedlukninger, er der kommet nyt blod udefra i form af den norske hotelkoncern CIC Hospitality, der overtager driften af det københavnske Hotel Astoria ved Københavns Hovedbanegård.

Det skriver Børsen.

Aftalen, der dækker over en lejekontrakt indgået med K/S Astoria, er første del af en større ekspansion med hoteller i Skandinavien.

"Vi har en stor lyst til at ekspandere i Danmark, som næste skridt efter vi har fået succes i Norge. Vi vil gerne udvide til de andre skandinaviske lande," siger adm. direktør for CIC Hospitality Matthias B. Tanski.

Ingen af parterne har ønsket at oplyse de økonomiske vilkår bag aftalen, men ifølge Matthias B. Tanski er aftalen en af de første mange i Danmark.

Tusindvis af ansatte mangler i nattelivet

Første år som burgerdirektør har været "det hårdeste nogensinde"

Opposition efterlyser større indsats for at skaffe arbejdskraft 

Mere fra Watch Medier

Lindhardt og Ringhof styrker sig med nykøbte Clio

Med overtagelsen af education technology-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for læringsmidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser - bl.a. af Clios adm. direktør.

Scan Global overtager små fragtfirmaer fra SAS

Det Kastrup-baserede logistikselskab Scan Global Logistics har i foråret foretaget en række mindre opkøb af virksomheder, som først nu er blevet meldt ud i kvartalsrapporten. Blandt dem er overtagelsen af to fragtfirmaer under flyselskabet SAS.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs