Watch Medier

Norsk hotelkoncern overtager drift af historisk københavnerhotel

Hotelgiganten CIC Hospitality ønsker at investere i Danmark og begiver sig ud i første del af en større ekspansion med hoteller i Skandinavien.

Hotel Astoria ved Københavns Hovedbanegård er kommet ind i en norsk hotelkæde. | Foto: Jens Dresling

Imens den danske hotelbranche stadig er ved at komme sig over på halvandet års nedlukninger, er der kommet nyt blod udefra i form af den norske hotelkoncern CIC Hospitality, der overtager driften af det københavnske Hotel Astoria ved Københavns Hovedbanegård.

Det skriver Børsen.

Aftalen, der dækker over en lejekontrakt indgået med K/S Astoria, er første del af en større ekspansion med hoteller i Skandinavien.

"Vi har en stor lyst til at ekspandere i Danmark, som næste skridt efter vi har fået succes i Norge. Vi vil gerne udvide til de andre skandinaviske lande," siger adm. direktør for CIC Hospitality Matthias B. Tanski.

Ingen af parterne har ønsket at oplyse de økonomiske vilkår bag aftalen, men ifølge Matthias B. Tanski er aftalen en af de første mange i Danmark.

Tusindvis af ansatte mangler i nattelivet

Første år som burgerdirektør har været "det hårdeste nogensinde"

Opposition efterlyser større indsats for at skaffe arbejdskraft 

Mere fra Watch Medier

Netcompany skal udvikle EU's digitale identitets-wallet

Det danske it-selskab Netcompany er blevet tildelt kontrakten på at udvikle European Digital Identity Wallet i samarbejde med selskabet Scytáles. Projektet er del af en EU-plan om at skabe en europæisk digital identitetsramme, der er tilgængelig for alle EU-borgere og virksomheder.

Danske Swedbank-kunder må på jagt efter ny bank

Swedbank vil lukke sin danske afdeling, og det betyder, at bankens danske kunder skal ud og finde sig en anden bank. Et nyt partnerskab med Sydbank omfatter nemlig ikke Swedbanks danske kunder. Den svenske banks ansatte i Danmark bliver afskediget.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs