Tidligere Novo-folk vil have ny, bæredygtig sprøjte til USA

To tidligere Novo-folk vil med deres virksomhed Go-Pen introducere en ny og bæredygtig insulinsprøjte til mindre bemidlede diabetikere i USA.
Millioner af amerikanere har i dag ikke råd til at købe moderne insulinpenne, og dem vil Go-Pen nu have fat i. | Foto: Reed Saxon/AP/Ritzau Scanpix
Millioner af amerikanere har i dag ikke råd til at købe moderne insulinpenne, og dem vil Go-Pen nu have fat i. | Foto: Reed Saxon/AP/Ritzau Scanpix

I den nye virksomhed Go-Pen håber Ole Kjerkegaard Nielsen der arbejdede i Novo Nordisk indtil 2019, og tidligere konsulent hos Novo Michael Ejstrup Hansen at kunne sælge insulinsprøjter til de mange diabetikere, som i dag ikke har adgang til moderne insulinpenne, men bruger hætteglas og kanyler, når de skal medicineres.

Det skriver Børsen.

Konceptet er en genopfyldelig insulinpen, der er nemmere at bruge, koster det samme og samtidig også skal sikre besparelser til sundhedsvæsenet - første stop bliver USA, hvor omkring 4 mio. diabetikere ikke har råd til de moderne løsninger, hvis de da overhovedet har råd til insulin.

"Vores forretningsmodel er nærmest at give pennene væk og sælge kapslerne – lidt ligesom Gillettes barbersystem, hvor de tjener penge på barberbladene," siger Ole Kjerkegaard Nielsen.

Som Finans også tidligere har beskrevet, håber Go-Pen at kunne få deres bæredygtige insulinpen på markedet i 2023.

Novo-udbryder vil revolutionere markedet for insulinpenne 

Novo Nordisk vil genanvende millioner af brugte insulinpenne 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også