Industrifamilier ændrer ejerandele i milliarddyr feriepark på Als

Familien Jensen fra industrikoncernen Linak har overtaget majoriteten af Nordals Resort, mens familien Clausen fra Danfoss får reduceret sin ejerandel. Ændringen sker for at undgå "gnidninger og uenighed" i senere generationer, fortæller Linak-boss.
Nordals Resort, der har en projektsum på 1,3 mia. kr., kommer bl.a. til at rumme et overdækket bycenter, vandland og ca. 700 feriehuse. | Foto: PR / Nordborg Resort Ejendomme
Nordals Resort, der har en projektsum på 1,3 mia. kr., kommer bl.a. til at rumme et overdækket bycenter, vandland og ca. 700 feriehuse. | Foto: PR / Nordborg Resort Ejendomme

Milliardprojektet Nordals Resort har fået nye ejerforhold. Jensen-familien, der ejer den lokale industrikoncern Linak, har overtaget 70 procent af ejerskabet over ferieparken på sønderjyske Als. Det skriver Børsen.

Projektet har tidligere været ejet ligeligt af Linak Holding og Bitten og Mads Clausens Fond, der styres af familien bag en anden sønderjysk industrigigant, Danfoss. Danfoss-familien får dermed reduceret sin ejerandel i projektet til 30 procent.

"Så længe Peter (Peter Mads Clausen, formand for Bitten og Mads Clausens Fond, red. ) er ved roret i fonden, og jeg er ved roret i Linak, så går det fint, men vi tænker på næste generation. Der kunne det godt give gnidninger og uenighed. Det vil vi ikke udsætte vores arvinger for," siger Bent Jensen, adm. direktør i Linak, til Børsen.

Danfoss-familie flytter milliarddyr feriepark som følge af klimaforandringer

Hoffmann-direktør får "drømmeopgave" med byggeri af 440 feriehuse på Als 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også