AdvokatWatch går i luften i Norge

Watch Medier har lanceret sit tredje nichemedie i Norge, hvor FinansWatch og EiendomsWatch allerede er til stede. Denne gang søsættes en norsk pendant til det danske AdvokatWatch.
Stian Olsen er redaktør for den norske udgave af AdvokatWatch. | Foto: PR/Watch Medier
Stian Olsen er redaktør for den norske udgave af AdvokatWatch. | Foto: PR/Watch Medier

Et nyt søstermedie til det danske AdvokatWatch er gået i luften i Norge med fokus på norske advokatfirmaer og de mennesker, der udgør branchen i Norge.

Ligesom hos AdvokatWatch i Danmark er ambitionen for det norske søstermedie, Advokatwatch.no, at være det førende branchemedie.

"Vi skal skrive om strategi, konkurrence, resultater, jobskift og meget mere. Målet er, at advokater og andre, som besøger AdvokatWatch, skal få en solid viden om det, der sker i branchen," udtaler redaktør for AdvokatWatch i Norge, Stian Olsen, i en pressemeddelelse.

De to landes advokatfirmaer står med nogle af de samme udfordringer, når det kommer til for eksempel digitalisering og legaltech. Til gengæld er advokatmarkedet i Norge mere liberaliseret.

I Norge står de store revisionsfirmaer således bag nogle af landets største advokatfirmaer, mens de er udelukket fra det danske marked på grund af strikse ejerskabsregler.

AdvokatWatch bliver det tredje nichemedie, som Watch Medier etablerer i Norge, hvor FinansWatch og EiendomsWatch allerede er til stede. I alt udgiver Watch Medier 19 medier i Danmark, Norge og Tyskland. Fire af dem udgives desuden i en engelsk udgave.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også