Watch Medier

AdvokatWatch går i luften i Norge

Watch Medier har lanceret sit tredje nichemedie i Norge, hvor FinansWatch og EiendomsWatch allerede er til stede. Denne gang søsættes en norsk pendant til det danske AdvokatWatch.

Stian Olsen er redaktør for den norske udgave af AdvokatWatch. | Foto: PR/Watch Medier

Et nyt søstermedie til det danske AdvokatWatch er gået i luften i Norge med fokus på norske advokatfirmaer og de mennesker, der udgør branchen i Norge.

Ligesom hos AdvokatWatch i Danmark er ambitionen for det norske søstermedie, Advokatwatch.no, at være det førende branchemedie.

"Vi skal skrive om strategi, konkurrence, resultater, jobskift og meget mere. Målet er, at advokater og andre, som besøger AdvokatWatch, skal få en solid viden om det, der sker i branchen," udtaler redaktør for AdvokatWatch i Norge, Stian Olsen, i en pressemeddelelse.

De to landes advokatfirmaer står med nogle af de samme udfordringer, når det kommer til for eksempel digitalisering og legaltech. Til gengæld er advokatmarkedet i Norge mere liberaliseret.

I Norge står de store revisionsfirmaer således bag nogle af landets største advokatfirmaer, mens de er udelukket fra det danske marked på grund af strikse ejerskabsregler.

AdvokatWatch bliver det tredje nichemedie, som Watch Medier etablerer i Norge, hvor FinansWatch og EiendomsWatch allerede er til stede. I alt udgiver Watch Medier 19 medier i Danmark, Norge og Tyskland. Fire af dem udgives desuden i en engelsk udgave.

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs