Watch Medier

Greenmobility melder alt udsolgt ved emission

Med en mere end fuldtegnet udstedelse af nye aktier til de eksisterende aktionærer har Greenmobility nu penge nok til at finansiere væksten ind i 2023, lyder det fra det børsnoterede delebilsselskab.

Greenmobillity har sikret sig nye penge til vækst. | Foto: GreenMobility PR

Greenmobilitys aktieudstedelse med fortegningsret for aktionærerne endte med et bruttoprovenu på 147,4 mio. kr. og er overtegnet med 81 pct.

Det skriver delebilsselskabet i en børsmeddelelse mandag morgen, efter at fortegningsemissionen blev annonceret den 3. september.

Greenmobility oplyser, at 97,5 pct. af de nye aktier er tegnet ved udnyttelse af tegningsretter.

De resterende 2,5 pct. er blevet allokeret til eksisterende aktionærer, der har søgt om om tegning af resterende aktier. Alle ordrer på op til 200 aktier får fuld tildeling, og ordrer på det resterende antal over 200 aktier får tildelt 27,4 pct.

Med emissionen har Greenmobility penge nok til finansiere væksten ind i 2023, dog afhængigt af antallet af lanceringer i nye byer.

 

Mere fra Watch Medier

Bladt Industries afskediger topchef

Efter nok et ”udfordrende år” skifter Aalborg-virksomheden Bladt Industries, der producerer møllefundamenter, endnu engang ud i direktionen. ”Vi har brug for nyt fokus,” siger formanden.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs