Leo Pharma-formand varsler færre ansatte på sigt

Med Nordic Capital i ejerkredsen er en større transformation af Leo Pharma i gang. Ifølge selskabets bestyrelsesformand, Jesper Brandgaard, kan det på sigt betyde færre end de nuværende ca. 5800 ansatte.
Bestyrelsesformand Jesper Brandgaard, Leo Pharma. | Foto: Leo Pharma.
Bestyrelsesformand Jesper Brandgaard, Leo Pharma. | Foto: Leo Pharma.

Transformationen af Leo Pharma accelereres, og ifølge medicinalselskabets bestyrelsesformand, Jesper Brandgaard, kan det få betydning for medarbejderstaben, der i dag tæller ca. 5800 ansatte, skriver Dagbladet Børsen.

"Hvad det tal skal være, vil vise sig. Vi har ikke et mål om, at vi skal ned på det antal. På sigt skal vi nok være færre," siger Jesper Brandgaard til Børsen.

Årsagen til accelerationen er, at Leo Pharmas to ejere, Leo Fondet og Nordic Capital, ønsker en børsnotering af medicinalselskabet inden for en håndfuld år.

En mulig børsnotering, som Jesper Brandgaard allerede omtalte for tre måneder siden over for MedWatch, i forbindelse med at han blev udpeget som ny bestyrelsesformand.

"Det er en utroligt spændende opgave at være med Leo Pharma på en rejse henimod at gøre det til et børsnoteret selskab," lød det dengang fra Jesper Brandgaard.

Ny formand skal gøre Leo børsklar med nye lanceringer og finansiel disciplin

Jesper Brandgaard bliver ny bestyrelsesformand hos Leo Pharma

Nordic Capital skyder milliardbeløb i Leo Pharma – får ejerandel på under 25 pct. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også