Watch Medier

Mikkeller har endnu ikke ramt smertegrænse for festival

Trods afbud fra omkring 50 deltagende bryggerier har Mikkel Borg Bjergsø og resten af bryggeriet Mikkeller endnu ingen planer om at aflyse den kommende ølfestival i København.

Endnu er Mikkeller-stifter Mikkel Borg Bjergsø ikke klar til at droppe den kommende weekends ølfestival i København. | Foto: Gregers Tycho / Ritzau Scanpix

Med halvandet års forsinkelse bliver Mikkeller Beer Celebration Copenhagen (MBCC) afholdt i slutningen af denne uge, og det kan den seneste tids kritik og beskyldninger om sexisme og mobning i virksomheden ikke umiddelbart lave om på. Heller ikke selvom 50 af 110 deltagende bryggerier har valgt at droppe fremmødet på festivalen, siger stifter Mikkel Borg Bjergsø til Børsen.

“Vi afholder stadig festivalen, og i mine øjne er det sindssygt vigtigt, at vi gennemfører den, fordi den nu også er blevet til en mulighed for at tage en ordentlig snak med alle dem, der er involveret i den nuværende debat," siger han i et skriftligt svar til Børsen.

Videre siger han, at smertegrænsen ikke er nået, men at man ved at få sig det fulde overblik over festivalen, der skydes i gang 22. oktober.

I skyggen af udfordret kollega venter ølentusiaster ikke publikumsrekord til egen festival

Mikkeller-bror i USA blander sig i sexisme-sag

To danske bryggerier melder afbud til Mikkeller-festival – flertal holder fast

Ny Mikkeller-formand om kritik: Vi har ikke håndteret det godt nok

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs