Radio Loud vil etablere sig i flere jyske byer

Efter lukning af redaktion i Svendborg søger radiokanalen nu journalister til at udbygge tilstedeværelsen i Aarhus, Aalborg, Thy og Syddanmark.
Radio Loud søger nu journalister til redaktioner i Aarhus og Aalborg. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Radio Loud søger nu journalister til redaktioner i Aarhus og Aalborg. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Efter at Radio- og tv-nævnet afgjorde, at én større redaktion i Svendborg ikke var tilstrækkeligt for, at Loud lever op til kravene i sin sendetilladelse, blev afdelingen nedlagt for at etablere satellitter i flere dele af landet.

Af stillingsopslag fremgår det nu, at dab-kanalen med fokus på kultur og unge sigter efter at udbygge tilstedeværelsen med to nye redaktioner i Aarhus og Aalborg.

Dertil kommer, at Loud vil have tilknyttet reportere "eksempelvis på deltid" i Thy samt region Syddanmark. Redaktionerne skal senest være oprettet 1. februar, fremgår det.

"Radio Loud lancerer fra november og igen fra januar nye programmer, der skal sikre, at vi både får flere lyttere – ja! – og laver historier og journalistik, der bidrager til den offentlige samtale," lyder det i opslaget.

Konkret hvor mange journalistiske medarbejdere, radiokanalen er på jagt efter, fremgår ikke. Der var ni medarbejdere ansat på redaktionen i Svendborg.

Af opslaget fremgår det desuden, at medarbejderne på de nye redaktioner primært skal tilknyttes Louds morgenprogram "Reporterne", som programdirektør Simon Andersen har ambition om skal blive det "vigtigste, mest kritiske og mest landsdækkende" morgenprogram i æteren.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også