Eksporten af dansk kødkonserves til USA banker afsted

Amerikanerne importerer mere og mere kød på dåse, og det seneste år er det i særlig grad importen fra Danmark, der er steget, viser ny opgørelse.
Foto: PR/Tulip
Foto: PR/Tulip

Importen af konserveskød er i USA steget til det dobbelte i løbet af de seneste ti år. Det viser en ny opgørelse fra analysevirksomheden Indexbox, og på listen udmærker Danmark sig ved at være det land, som i det seneste år har øget eksporten til USA mest.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også