Nordea-ansatte i Danmark og Finland har travlt efter Handelsbankens exit-melding

Frank Vang-Jensen er klar til at byde Handelsbankens danske og finske kunder velkommen i Nordea.
Nordea-topchef Frank Vang-Jensen melder om høj aktivitet i danske og finske filialer. | Foto: Gregers Tycho/Ritzau/Ritzau Scanpix
Nordea-topchef Frank Vang-Jensen melder om høj aktivitet i danske og finske filialer. | Foto: Gregers Tycho/Ritzau/Ritzau Scanpix

Efter at Handelsbanken tirsdag meldte ud, at banken har planer om at forlade det danske og finske marked, har der været overarbejde i Nordeas filialer i de pågældende lande. Det fortæller Nordea-topchef Frank Vang-Jensen til Finans.

"Vi kan konstatere, at der har været en høj aktivitet med mange henvendelser fra kunder, som gerne vil drikke en kop kaffe med os i Danmark og Finland. Og vi vil selvfølgelig gerne byde velkommen til nye kunder fra alle andre banker," siger bankbossen til mediet.

En af Handelsbankens begrundelser for at frasælge sine danske og finske aktiviteter lyder, at det bliver for dyrt at drive rentabel bank i Danmark. Men den præmis køber Frank Vang-Jensen ikke, da Nordea "helt åbenlyst" driver en rentabel bank i Danmark, lyder det.

Frank Vang-Jensen fortalte torsdag til Marketwire, at et opkøb af Handelsbanken i Danmark og Finland ikke er "øverst på dagsordenen".

Nordeas topchef: Køb af Handelsbankens aktiviteter i Danmark og Finland er ikke topprioritet

Dansk Handelsbanken-direktør efter salgsplaner: Fokus er nu på kunder og medarbejdere 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også