Watch Medier

Ikea-chef for bæredygtighed: Grønne løsninger må ikke koste mere

Møbelgiganten Ikea vil ikke uden videre acceptere, at grønne løsninger bliver dyrere end forurenende løsninger, siger Elisabeth Munck af Rosenschöld, Global Sustainability Manager for Supply Chain Operations. Ikea er med i en alliance af globale virksomheder, som vil have grøn skibstransport i 2040.

Elisabeth Munck af Rosenschöld, Global Sustainability Manager for Supply Chain Operations i Ikea, siger, at samararbejde om konkrete ting er vejen frem for at få grøn omstilling. | Foto: IKEA

Ikea, Amazon, Unilever, Michelin og en række andre internationale virksomheder skærper deres ambitioner for den grønne omstilling med alliancen Cargo Owners for Zero Emission Vessels (coZEV), der vil have bæredygtig skibstransport senest i 2040.

Og efter Ikeas opfattelse skal virksomhedens omfattende transportaktiviteter ikke bare være grønne. De må som udgangspunkt heller ikke koste mere end konventionelle, forurenende løsninger, siger Elisabeth Munck af Rosenschöld, der er Global Sustainabilitity Manager for Supply Chain Operations i Ikea, i et interview med ShippingWatch.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs