Watch Medier

Deborah Dunsire gør op med fortidens metoder i Lundbeck

I sine første tre år som topchef hos Lundbeck har en af Deborah Dunsires missioner været at gentænke pipelinen og måden at lave kliniske forsøg på, så medicinalselskabet kan undgå flere af de store og dyre fiaskoer i den kliniske udvikling.

Foto: Lars Krabbe/Foto: Lars Krabbe/Ritzau Scanpix

Det har været småt med lanceringer af nye produkter hos Lundbeck over de seneste år, herunder i løbet af Deborah Dunsires tre års lederskab, og eneste lancering har været, Vyepti i et – for Lundbeck – forholdsvis ubeskrevet område, migræne.

Når Lundbeck under Deborah Dunsires ledelse har valgt den tilgang, kommer det sig netop af problemerne med manglen på lanceringer. Lundbeck har haft flere fiaskoer med stoffer i de sene faser, hvoraf idalopirdine og Lu AF35700 har været de mest bemærkelsesværdige. Og det er en statistik, som det ligger Deborah Dunsire meget på sinde af få vendt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Nu vil Deloitte også være it-konsulenthus

Konsulenthuset Deloitte har gang i en udvikling hen mod også at blive et it-konsulenthus. Senest har Deloitte købt endnu et SAP-hus i Danmark, men andre teknologier fylder stadig mere.

Genmab-topchef: Hvis vi havde købt Biontech havde vi nok sløjfet coronavaccinen

Genmab har på få år opbygget finansielle muskler til at kunne investere efter behag, mens kapitalen tørrer ud andre steder i biotekindustrien. Alligevel foretrækker Genmab-topchef Jan van de Winkel partnerskaber frem for opkøb. For havde Genmab købt den tyske samarbejdspartner Biontech, kunne det have kostet verden coronavaccinen, siger han til MedWatch.

Lækket udspil: EU vil på få år fordoble antallet af varmepumper

I et endnu ikke offentliggjort udspil i kampen for at blive uafhængig af russisk olie og gas lægger Europa-Kommissionen op til at sætte turbo på udrulningen af varmepumper og øge kravene til energieffektivisering. ”Det er en god kurs,” siger dansk chefforhandler.

NKT hedger sig ud af forsyningsproblemer

Krigen i Ukraine har tvunget NKT til at finde andre leverandører af aluminium, mens kabelproducenten kun delvist er ramt af prisstigninger, som straks bliver sendt videre til kunderne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs