Salling vil takke for coronaindsats med fest for 40.000 ansatte

På pinsedag næste sommer vil Salling Group med kæder som Netto, Føtex og Bilka takke sine 40.000 medarbejdere for indsatsen under corona. Derfor inviterer detailkoncernen til fest i Aarhus, og næste dag holder de fleste butikker lukket.
Salling Group kalder til fest for 40.000 ansatte. | Foto: PR / Salling Group
Salling Group kalder til fest for 40.000 ansatte. | Foto: PR / Salling Group

5. juni næste år er Salling Group vært for en stor fest for op til 40.000 medarbejdere som tak for indsatsen siden marts 2020, hvor coronaen lukkede Danmark ned første gang.

"Vi fejrer den helt særlige indsats under corona med et brag af en fest for alle medarbejdere. Det er deres fortjeneste, at vi kom godt igennem epidemien, sikrede forsyningssikkerheden og skabte gode og trygge indkøbsoplevelser for kunderne. Til allin22 får alle kolleger mulighed for at opleve, hvilket fællesskab de og vi er en del af," siger Per Bank, adm. direktør i Salling Group i en pressemeddelelse.

Her fremgår det også, at festen er blevet mulig efter en donation fra Salling Groups ejere, Salling Fondene

Det er tredje gang, at Danmarks største detailkoncern inviterer alle sine danske medarbejdere til fest. I 2019 samledes 20.000 deltagere fra Bilka, Føtex, Netto, BR, Salling Stormagasiner, Starbucks og Carls Jr. til en festdag i Årslev.

Festen finder sted pinsedag, og dagen efter vil størstedelen af Salling Groups butikker holde lukket, fremgår det.

Fond uddeler millioner til Salling-medarbejdere

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også