Watch Medier

Speditør lander milliardaftale med det danske forsvar

Det dansk speditørselskab Scan Global Logistics skal håndtere al transport for Forsvaret. Kontrakten løber over syv år og har en værdi af knap 2 mia. kr.

Scan Global Logistics' driftsdirektør, Mads Drejer, sammen med major og chef for transport i Forsvaret, Stiwi Serup Ingersvang. | Foto: PR / Scan Global Logistics

Speditørselskabet Scan Global Logistics har vundet udbuddet om at håndtere al transport og logistik for det danske forsvar de næste syv år. En aftale, der har en værdi af 1,8 mia. kr, fremgår det af en pressemeddelelse.

Aftalen betyder, at Scan Global Logistics skal koordinere og levere transportløsninger for Forsvaret på både nationalt og internationalt plan. Kontrakten omfatter således civil transport i forbindelse med Forsvarets øvelser samt internationale missioner og Arktisk Kommando. Samarbejdet indledes officielt 1. december, lyder det.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Chr. Augustinus Fabrikker skyder 400 millioner i grøn fond

Milliardinvestoren Chr. Augustinus Fabrikker er blandt de primære investorer i en grøn investeringsfond, der har sikret sig et samlet kapitaltilsagn på knap en mia. kr. Fonden har fokus på virksomheder, der er markedsledende i bæredygtighed inden for branche.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs