Watch Medier

Lufthavnsdirektør om DHL's store logistiksats i Kastrup: "En kæmpe blåstempling af lille Danmark"

Logistikgiganten DHL vil tidoble sin logistikhub ved Københavns Lufthavn. Ifølge Thomas Woldbye, adm. direktør i Københavns Lufthavne, er det en understregning af, at lufthavnens cargo-strategi virker, mens det samtidig understreger Danmarks største lufthavns position på markedet.

Thomas Woldbye, adm. direktør i Københavns Lufthavne, kalder det en blåstempling af cargo-strategien, at DHL vil mangedoble sin tilstedeværelse i Københavns Lufthavn. | Foto: Jens Dresling

Københavns Lufthavne kunne fremvise det første kvartalsoverskud siden coronaens indtog i sin rapport for tredje kvartal tirsdag. Som regel er det passagerforretningen, der trækker de store overskrifter, men i kvartalet lød væksten for cargoforretningen på 24,9 pct.

Væksttallene peger godt ind i de positive vinde, der blæser over selskabets fragtforretningsben, da DHL så sent som i sidste uge fortalte om sine storstilede planer for logistikforretningen i København.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Fjerde opjustering: Mærsk varsler gigantoverskud

A.P. Møller-Mærsk regner nu med et resultat før renter og skat på små 20 mia. dollar eller knap 130 mia. kr. for hele 2021. De voldsomme prisstigninger på containerfragt har fået rederigiganten til at opjustere fire gange.

Coop rykker rundt i direktørtruppen

Med afsæt i den nye strategi bliver der rykket rundt på stolene i koncernledelsen i Coop. I front for Superbrugsen vender en gammel kending tilbage, ligesom Irmas kædedirektør forfremmes, og en afløser udnævnes.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs