Watch Medier

Vindleverandør vil vokse til 15 milliarder med ny topchef

A.P. Møller Holdings vindleverandør, KK Wind Solutions, vil udvide til energilagring og Power-to-X og har en liste klar med potentielle opkøb over hele verden. Vi vil være vindindustriens Bosch, fastslår afgående topchef.

Tv. afgående direktør Chlinton Arendahl Nielsen og th. tiltrædende direktør Mauricio Quintana. | Foto: KK Group

Der er ikke kun en ny topchef på vej ind i KK Wind Solutions. Mauricio Quintana, der i begyndelsen af næste år afløser Chlinton Arendahl Nielsen som adm. direktør, får også en ny køreplan at styre efter. En plan der vil katapultere midtjyderne op blandt de allerstørste leverandører til vindindustrien globalt.

Inden for få uger lanceres således en 2030-strategi. Den bygger oven på de seneste års voldsomme vækst, hvor toplinjen er løftet med 60 pct. i de første to år med A.P. Møller Holding som ejer, og hvor der inden for det seneste år er foretaget flere markante opkøb. Såvel vækstrate som opkøbsstrategi skal vare ved også i de næste mange år, hvor KK på flere måder vil vokse ud over alle grænser.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Chr. Augustinus Fabrikker skyder 400 millioner i grøn fond

Milliardinvestoren Chr. Augustinus Fabrikker er blandt de primære investorer i en grøn investeringsfond, der har sikret sig et samlet kapitaltilsagn på knap en mia. kr. Fonden har fokus på virksomheder, der er markedsledende i bæredygtighed inden for branche.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs