Watch Medier

Ubekymret Tivoli-direktør: Coronapasset kender vi

Dagen før portene slås op for julesæsonen, frygter Tivolis topchef ikke negativ effekt af coronapassets genkomst. Forlystelsesparken står et bedre sted end på samme tid næste år og har netop overstået den hidtil bedst indtjenende Halloween-sæson, siger Susanne Mørch Koch.

Susanne Mørch Koch ændrer ikke på forventingerne til årets resultat. | Foto: Stine Bidstrup/ERH

Regeringens genindførelse af coronapasset påvirker ikke forventningerne for året hos ledelsen i Tivoli, der fredag slår dørene op til julesæsonen.

"Helt generelt er det vores opfattelse, at passet er blevet meget udbredt, eftersom folk enten er vaccinerede eller lader sig teste," siger forlystelsesparkens topchef, Susanne Mørch Koch, og fortsætter:

"Coronapasset kender vi, da vi også har haft det under sommeren."

Derfor understreger hun, at gensynet med coronapasset ikke skaber bekymring hos ledelsen i Tivoli, der ikke ser det påvirke københavnerparkens forventninger for året.

Det skyldes, at Tivoli i dag står et bedre sted, end hvad tilfældet var på samme tidspunkt sidste år.

Ifølge Susanne Mørch Koch er parken forberedt på både de finansielle og operative scenarier i forhold til, hvad der måtte ske.

"Vi kan meget hurtigt rykke ind i scenarier, der kræver mundbind, håndsprit og plexiglas," siger den administrerende direktør.

Hun glæder sig over, at gæsterne er på vej tilbage efter den mest indtjenende Halloween-sæson nogensinde, som hun kalder den. Derfor er hun optimistisk ved juleåbningen.

Sidste år måtte haven lukke midt i juleperioden, hvilket bidrog til et samlet underskud på 185 mio. kr. før skat for året. Topchefen afviser dog at oplyse, hvor meget nedlukningen i december 2020 alene kostede.

Mere fra Watch Medier

Chr. Augustinus Fabrikker skyder 400 millioner i grøn fond

Milliardinvestoren Chr. Augustinus Fabrikker er blandt de primære investorer i en grøn investeringsfond, der har sikret sig et samlet kapitaltilsagn på knap en mia. kr. Fonden har fokus på virksomheder, der er markedsledende i bæredygtighed inden for branche.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs