Watch Medier

Wolt åbner københavnske onlinesupermarkeder

Udbringningstjenesten, som i november åbnede for levering af dagligvarer i Aalborg, slår nu dørene op til de første onlinesupermarkeder i København, hvorfra cykelbude udbringer varer til kunderne i lokalområdet.

Wolt-marked. | Foto: PR/Wolt

Udbringningstjenesten Wolt, der mest er kendt for sine cykelbude med de blå, firkantede rygtasker, åbnede tirsdag et lille onlinesupermarked i Indre By i København, og om en uge åbner det næste på Amager.

Det skriver Migogkbh.dk.

Fra de små supermarkeder, hvor sortimentet er på kun 2000 varenumre, arbejder Wolt med en leveringsfrist på kun 30 minutter til de kunder, der på nettet bestiller dagligvarer gennem tjenesten.

Konceptet findes allerede i Finland og Estland, og priserne for levering bliver på niveau med de øvrige leveringer i Wolt.

Wolt åbner nu døren for dagligvarer i Aalborg

Wolt-bude indtager gaderne i Næstved

Juledagene bliver ny højtid for madleverandører og restauranter 

Mere fra Watch Medier

Fjerde opjustering: Mærsk varsler gigantoverskud

A.P. Møller-Mærsk regner nu med et resultat før renter og skat på små 20 mia. dollar eller knap 130 mia. kr. for hele 2021. De voldsomme prisstigninger på containerfragt har fået rederigiganten til at opjustere fire gange.

Coop rykker rundt i direktørtruppen

Med afsæt i den nye strategi bliver der rykket rundt på stolene i koncernledelsen i Coop. I front for Superbrugsen vender en gammel kending tilbage, ligesom Irmas kædedirektør forfremmes, og en afløser udnævnes.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs