Watch Medier

NNIT siger farvel til to direktører og goddag til en

NNIT-direktør Pär Fors ryster posen og omlægger NNIT. Det store børsnoterede it-selskab skal forenkles og bygges op om tre centrale kundevendte forretningsben. To direktører forlader koncernen, der til gengæld får en ny ombord.

Rokaden i NNIT giver nu comeback til den kendte it-profil Niels Svenningsen, som tidligere har været direktør hos Sonion og Schneider Electric. | Foto: PR

NNIT rydder op i sin danske forretning gennem en omfattende intern ændring, hvor to topchefer forlader it-selskabet. Det sker som direkte konsekvens af, at NNIT har fået svenske Pär Fors ombord som ny koncernchef efter Per Kogut, der forlod selskabet i sommer.

Målet er at sætte turbo på væksten, og det skal ske gennem en mere enkel struktur med færre forretningsben og en mere tydelig tilgang til kunderne hele vejen rundt, hvor alle enheder i NNIT får en kundevendt profil og skal tænke i salg.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Udbyttefest hos Topdanmark efter rekordoverskud

Sidste år havde forsikringsselskabet Topdanmark et overskud på 2,1 mia. kr. efter skat, hvilket er det hidtil højeste. Til aktionærerne udbetales et udbytte svarende til 145 pct. af overskuddet.

Nasdaq fik rekordår i Europa i 2021

Antallet af børsnoteringer på Nasdaq i København var det største siden 2007, og i Stockholm så man det højeste niveau af børsnoteringer nogen sinde. Nasdaq havde også stigende handelsvolumen i 2021.

Konkurrents kvaler sender Vestas-aktien i stiv modvind

Aktien i vindmølleproducenten Vestas placerer sig fredag nederst i C25-indekset med et fald på ca. 7 pct. Kursfaldet er udløst af dårligt nyt fra konkurrenten Siemens Gamesa, der melder om forsyningsproblemer og lavere resultatforventinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs