Watch Medier

Analyse: Handelsbanken kan blive splittet i tre

Hvis svenske Handelsbankens danske aktiviteter skal sælges som en klump, er der ikke mange oplagte købere. Derimod ligger det til højrebenet at splitte dem op.

Foto: PR/Handelsbanken

Handelsbanken i Danmark er til salg af den svenske moderkoncern. Der er hyret rådgivere ind på sælgersiden, og en enkel potentiel køber har indtil videre meldt sin interesse. Så meget står klart godt halvanden måned inde i salgsprocessen.

Men selv om der udadtil fortsat er tøven blandt de andre i markedet, er det sikkert, at ikke kun er adm. direktør Lasse Nyby fra Spar Nord bliver budt op til dans.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Udbyttefest hos Topdanmark efter rekordoverskud

Sidste år havde forsikringsselskabet Topdanmark et overskud på 2,1 mia. kr. efter skat, hvilket er det hidtil højeste. Til aktionærerne udbetales et udbytte svarende til 145 pct. af overskuddet.

Nasdaq fik rekordår i Europa i 2021

Antallet af børsnoteringer på Nasdaq i København var det største siden 2007, og i Stockholm så man det højeste niveau af børsnoteringer nogen sinde. Nasdaq havde også stigende handelsvolumen i 2021.

Konkurrents kvaler sender Vestas-aktien i stiv modvind

Aktien i vindmølleproducenten Vestas placerer sig fredag nederst i C25-indekset med et fald på ca. 7 pct. Kursfaldet er udløst af dårligt nyt fra konkurrenten Siemens Gamesa, der melder om forsyningsproblemer og lavere resultatforventinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs