Watch Medier

Medie: Dansk lakridskonge er klar til børsnotering

Lakridskoncernen Lakrids by Bülow er klar til at blive børsnoteret inden for det næste halve år, skriver Berlingske.

Lakrids By Bülow kan blive børsnoteret inden for de næste seks måneder. | Foto: PR/Lakrids by Bülow

Hvis alt går efter planen, vil den danske lakridskoncern Lakrids By Bülow blive børsnoteret inden for de næste seks måneder. 

Det skriver Berlingske på baggrund af oplysninger om kapitalfonden Valedo, der i 2016 købte 75 pct. af aktierne i virksomheden.

Det kom i august frem, at den svenske kapitalfond har hyret det amerikanske M&A-hus Baird til et salg af iværksættereventyret til i omegnen af 500-600 mio. kr. Nu er kapitalfonden efter mediets oplysninger så langt med noteringen, at de to banker svenske SEB og London-baserede Berenberg er hyret til at stå for salget.

Ifølge Berlingskes oplysninger vil børsnoteringen finde sted i første del af 2022.

Den bornholmske virksomhed, der blev stiftet af Johan Bülow, har efter Valedos entre i 2016 haft svært ved for alvor at levere gode resultater, men dog toppede Lakrids By Bülow tidligere på året alle tidligere regnskaber med en rekordstor omsætning på 256 mio. kr. og et resultat før skat og afskrivninger på 38 mio. kr.

OL-helt skal hjælpe Lakrids by Bülow frem i Kina

Tema: Næste skridt på slikvejen

Iværksætter kaster sig over internetslik: "Jeg har næsten fået det ind med modermælken" 

Mere fra Watch Medier

Udbyttefest hos Topdanmark efter rekordoverskud

Sidste år havde forsikringsselskabet Topdanmark et overskud på 2,1 mia. kr. efter skat, hvilket er det hidtil højeste. Til aktionærerne udbetales et udbytte svarende til 145 pct. af overskuddet.

Nasdaq fik rekordår i Europa i 2021

Antallet af børsnoteringer på Nasdaq i København var det største siden 2007, og i Stockholm så man det højeste niveau af børsnoteringer nogen sinde. Nasdaq havde også stigende handelsvolumen i 2021.

Konkurrents kvaler sender Vestas-aktien i stiv modvind

Aktien i vindmølleproducenten Vestas placerer sig fredag nederst i C25-indekset med et fald på ca. 7 pct. Kursfaldet er udløst af dårligt nyt fra konkurrenten Siemens Gamesa, der melder om forsyningsproblemer og lavere resultatforventinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs