Watch Medier

Morten Strunge har kurs mod slutspil om globalt lydmarked med trecifret millioninvestering

Med en investering på over en halv mia. kr. skal skalérbarheden i den godt to år gamle podcast- og lydbogsplatform Podimo for alvor stå sin prøve, siger iværksætter og medejer Morten Strunge, der forventer nye og større investeringsrunder.

Morten Strunge har foreløbig tiltrukket 513 mio. kr. til podcast-tjenesten Podimo. | Foto: Podimo

Med en kapitalrejsning på 513 mio. kr. er den to år gamle startup Podimo et af de sjældnere syn i den danske medieandedam. Der er langt mellem vækstvirksomheder, der som Podimo har det globale marked for øje og ikke lever af indtjening, men af investorernes tillid til, at den kommer, når markedspositionen er erobret.

Podimo havde i seneste årsregnskab, der dækkede et halvt år fra juli til december 2020, et underskud på 38 mio. kr. Men det er potentialet i en markedskage, der ifølge Morten Strunge ventes at vokse med et trecifret milliardbeløb, som investorerne har købt ind på.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Udbyttefest hos Topdanmark efter rekordoverskud

Sidste år havde forsikringsselskabet Topdanmark et overskud på 2,1 mia. kr. efter skat, hvilket er det hidtil højeste. Til aktionærerne udbetales et udbytte svarende til 145 pct. af overskuddet.

Nasdaq fik rekordår i Europa i 2021

Antallet af børsnoteringer på Nasdaq i København var det største siden 2007, og i Stockholm så man det højeste niveau af børsnoteringer nogen sinde. Nasdaq havde også stigende handelsvolumen i 2021.

Konkurrents kvaler sender Vestas-aktien i stiv modvind

Aktien i vindmølleproducenten Vestas placerer sig fredag nederst i C25-indekset med et fald på ca. 7 pct. Kursfaldet er udløst af dårligt nyt fra konkurrenten Siemens Gamesa, der melder om forsyningsproblemer og lavere resultatforventinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs