Watch Medier

Ambu får kontrakt med amerikansk indkøbsgigant

Fra 1. februar har Ambu indgået kontrakt på levering af engangsendoskoper til den amerikanske indkøbsorganisation Vizient, hvis medlemmer repræsenterer mere end halvdelen af amerikanske hospitaler.

Ambu har fået en vigtig kontrakt i USA. | Foto: PR / Ambu

Ambu har fået en kontrakt med den amerikanske indkøbsorganisation Vizient om engangsendoskoper.

Det oplyser virksomheden i en meddelelse.

Ifølge selskabet vil aftalen sætte skub i Ambus hurtigtvoksende andel af markedet for endoskoper til engangsbrug. Det skal ske ved, at Vizients medlemmer vil blive tilbudt Ambus portefølje af engangsprodukter inden for bronkoskopi, urologi, øre-næse-hals og GI (mave-tarm) til forhåndsaftalte priser og vilkår.

Aftalen inkluderer også adgangen til alle nye lanceringer af endoskopi til engangsbrug.

"Vores vision hos Ambu er at være den mest innovative endoskopivirksomhed til engangsbrug, og denne aftale med Vizient gør os i stand til bedre at betjene deres medlemssundhedssystemer, hospitaler og sundhedsudbydere i hele USA," siger Juan Jose Gonzalez, administrerende direktør for Ambu, i meddelelsen.

Medlemmerne af indkøbsorganisationen repræsenterer mere end halvdelen af amerikanske hospitaler.

Aftalen begynder 1. februar næste år.

Mere fra Watch Medier

Udbyttefest hos Topdanmark efter rekordoverskud

Sidste år havde forsikringsselskabet Topdanmark et overskud på 2,1 mia. kr. efter skat, hvilket er det hidtil højeste. Til aktionærerne udbetales et udbytte svarende til 145 pct. af overskuddet.

Nasdaq fik rekordår i Europa i 2021

Antallet af børsnoteringer på Nasdaq i København var det største siden 2007, og i Stockholm så man det højeste niveau af børsnoteringer nogen sinde. Nasdaq havde også stigende handelsvolumen i 2021.

Konkurrents kvaler sender Vestas-aktien i stiv modvind

Aktien i vindmølleproducenten Vestas placerer sig fredag nederst i C25-indekset med et fald på ca. 7 pct. Kursfaldet er udløst af dårligt nyt fra konkurrenten Siemens Gamesa, der melder om forsyningsproblemer og lavere resultatforventinger.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs