Watch Medier

Ericsson: Danmark når i mål med 5G i rekordfart

Den hurtige netværksteknologi 5G vil dominere i Danmark længe før resten af verden, spår netværksselskabet Ericsson. Det kan sætte fiberudbydere under pres blandt især de yngre brugere, lyder en vurdering.

De unge vil foretrække mobile 5G-løsninger frem for fiberforbindelser, forudser Ericsson. | Foto: Gonzalo Fuentes/Reuters/Ritzau Scanpix

Når 5G vurderes at blive den dominerende mobilteknologi i verden omkring 2027, bliver det næppe nogen nyhed for de danske mobilbrugere.

Danmark er nemlig langt foran på udrulningen af 5G og vil længe inden have nået den milepæl, at 5G overhaler alle andre netværksteknologier som danskernes foretrukne. Det kan ske allerede inden for de næste år, spår Ericssons danske landechef overfor ITWatch.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Udbyttefest hos Topdanmark efter rekordoverskud

Sidste år havde forsikringsselskabet Topdanmark et overskud på 2,1 mia. kr. efter skat, hvilket er det hidtil højeste. Til aktionærerne udbetales et udbytte svarende til 145 pct. af overskuddet.

Nasdaq fik rekordår i Europa i 2021

Antallet af børsnoteringer på Nasdaq i København var det største siden 2007, og i Stockholm så man det højeste niveau af børsnoteringer nogen sinde. Nasdaq havde også stigende handelsvolumen i 2021.

Konkurrents kvaler sender Vestas-aktien i stiv modvind

Aktien i vindmølleproducenten Vestas placerer sig fredag nederst i C25-indekset med et fald på ca. 7 pct. Kursfaldet er udløst af dårligt nyt fra konkurrenten Siemens Gamesa, der melder om forsyningsproblemer og lavere resultatforventinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs