Watch Medier

Re-Match fik fuldtegnet aktieudbud på få timer

Re-Match fik mandag fuldtegnet sin aktieemission og er dermed et skridt tættere på den børsnotering, virksomheden har genoptaget arbejdet henimod."Vi er yderst tilfredse med den positive udvikling her til morgen," siger bestyrelsesformand Laurits Bach Sørensen.

Formanden for Re-Match, Laurits Bach Sørensen, er glad for opbakningen til selskabet. | Foto: Henrik Tüchsen / Watch Medier

Herning-virksomheden Re-Match, der genanvender udtjente kunstgræsbaner, har mandag fået så mange aktieordrer i bogen, at den er fuldt dækket i det, der tegner til at blive den hidtil største notering på den danske vækstbørs First North.

Virksomheden relancerede fredag i sidste uge sin ambition om en notering på First North Premier. En ambition, der blev udskudt i slutningen af september med henvisning til den ekstraordinære volatilitet og usikkerhed på de finansielle markeder.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Udbyttefest hos Topdanmark efter rekordoverskud

Sidste år havde forsikringsselskabet Topdanmark et overskud på 2,1 mia. kr. efter skat, hvilket er det hidtil højeste. Til aktionærerne udbetales et udbytte svarende til 145 pct. af overskuddet.

Nasdaq fik rekordår i Europa i 2021

Antallet af børsnoteringer på Nasdaq i København var det største siden 2007, og i Stockholm så man det højeste niveau af børsnoteringer nogen sinde. Nasdaq havde også stigende handelsvolumen i 2021.

Konkurrents kvaler sender Vestas-aktien i stiv modvind

Aktien i vindmølleproducenten Vestas placerer sig fredag nederst i C25-indekset med et fald på ca. 7 pct. Kursfaldet er udløst af dårligt nyt fra konkurrenten Siemens Gamesa, der melder om forsyningsproblemer og lavere resultatforventinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs