Watch Medier

Danskerne tager museskridt i retning af flere plantemåltider

Der er langt mellem måltider med plantebaserede kødalternativer herhjemme, mens lande som Tyskland og Storbritannien tager større skridt. Vi skal have staten og detailhandelen mere på banen, lyder det fra Plantebranchen.

Danskerne er langsomme til at købe plantebaserede kødalternativer. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Det bliver lettere dag for dag at skifte hakkebøffen ud med en linseret eller plantepølser, efterhånden som flere alternative proteinprodukter dukker op. Senest har kødkoncernen Danish Crown gået plantevejen med en ny produktserie.

Gennembruddet venter stadig på sig på de danske tallerkener, mens tyskerne og briterne i højere grad omfavner de nyere plantetrends.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Nu vil Deloitte også være it-konsulenthus

Konsulenthuset Deloitte har gang i en udvikling hen mod også at blive et it-konsulenthus. Senest har Deloitte købt endnu et SAP-hus i Danmark, men andre teknologier fylder stadig mere.

Genmab-topchef: Hvis vi havde købt Biontech havde vi nok sløjfet coronavaccinen

Genmab har på få år opbygget finansielle muskler til at kunne investere efter behag, mens kapitalen tørrer ud andre steder i biotekindustrien. Alligevel foretrækker Genmab-topchef Jan van de Winkel partnerskaber frem for opkøb. For havde Genmab købt den tyske samarbejdspartner Biontech, kunne det have kostet verden coronavaccinen, siger han til MedWatch.

Lækket udspil: EU vil på få år fordoble antallet af varmepumper

I et endnu ikke offentliggjort udspil i kampen for at blive uafhængig af russisk olie og gas lægger Europa-Kommissionen op til at sætte turbo på udrulningen af varmepumper og øge kravene til energieffektivisering. ”Det er en god kurs,” siger dansk chefforhandler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs