Danskerne tager museskridt i retning af flere plantemåltider

Der er langt mellem måltider med plantebaserede kødalternativer herhjemme, mens lande som Tyskland og Storbritannien tager større skridt. Vi skal have staten og detailhandelen mere på banen, lyder det fra Plantebranchen.
Danskerne er langsomme til at købe plantebaserede kødalternativer. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Danskerne er langsomme til at købe plantebaserede kødalternativer. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Det bliver lettere dag for dag at skifte hakkebøffen ud med en linseret eller plantepølser, efterhånden som flere alternative proteinprodukter dukker op. Senest har kødkoncernen Danish Crown gået plantevejen med en ny produktserie.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også