Watch Medier

Don Ø ser store farer for FCK ved salg af Parken

Det vil gøre fodboldklubben FC København sårbar over for dyre huslejeforhøjelser, hvis klubbens moderselskab sælger hjemmebanen Parken, vurderer selskabets tidligere formand, Flemming Østergaard.

Flemming Østergaard er ikke lun på ideen om at sælge Parken stadion. | Foto: Philip Davali/Philip Davali, Ekstra Bladet

Fodboldklubben FC København kan komme i klemme, når nationalstadionet Parken og de øvrige ejendomme sælges.

Det vurderer Flemming Østergaard, der er tidligere topchef for fodboldklubbens moderselskab, Parken Sport & Entertainment, skriver Berlingske.

"Jeg synes, det er positivt, at ejerne/bestyrelsen undersøger mulighederne for et helt eller delvist salg af koncernen. Håber, at det for koncernens bedste vil være muligt at finde købere, der har kendskab til ejendomsdrift og sidst men ikke mindst erfaringen til at drive en fodboldklub," skriver den tidligere topchef, der også er kendt under navnet Don Ø, på Facebook.

Don Ø slår dog ned på planen om, at FC København også efter et eventuelt salg skal have Parken som stadion. Blandt andet spørger den tidligere topchef ind til, hvem der skal stå for renoveringen af stadionet.

Renoveringen kan kun betales gennem en dyr huslejeforpligtelse til københavnerklubben, der vil gøre den sårbar, lyder det videre i Facebook-opslaget.

Bestyrelsesformand i Parken Sport & Entertainment, Allan Agerholm, har tirsdag sagt til Berlingske, at ejendomsmarkedet lige nu er "lukrativt", og at det derfor giver mening at søge en fornuftig handel med de aktiver, som selskabet har.

Læs mere her:

Pensionsselskaber ser sultent efter Parkens til-salg-skilte

Storaktionær om Parkens salgsplaner: "Den helt rigtige timing"

Parken undersøger et salg af stadion og samtlige ejendomme 

Mere fra Watch Medier

Onlinehandlen voksede til nye højder i 2023

Danskerne købte sidste år for 185 mia. kr. via ehandel, hvilket er ny rekord. Dansk Erhverv er bekymret for, at de danske ehandlere vil kunne mærke de to kinesiske webshops Shein og Temu. 

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs