Watch Medier

Stryhns bygger tankfarm til remouladekæmpe

Graasten Salater skal have en mere miljøvenlig og tidsbesparende produktion. Derfor investerer moderselskabet Stryhns Gruppen 50 mio. kr. i ny, stor tankfarm.

Foto: Rune Pedersen/Ritzau Scanpix.

Investering på 50 mio. kr.

Så meget satser Stryhns Gruppen nu på sin salat- og remouladeproducent Graasten Salater, skriver Erhvervplus.

Investeringerne sker i form af byggeriet af en ny 587 kvadratmeter stor tankfarm, der skal udvide produktionen, spare tid, gøre produktionen mere miljøvenlig og samtidig gøre arbejdsmiljøet bedre.

”Vi kommer til at spare på meget af den vand, vi har brugt til rengøring, der vil være mindre madspild, og der vil med det nye køleanlæg, som installeres i år, være mindre støjgener for naboer,” siger fabrikschef Torben Holm Pedersen, der kalder projektet ”Graasten go green,” til Erhvervplus.

I alt regner Graasten Salater med at kunne spare 7 mio. kr. med den nye mere miljøvenlige tankfarm, der fra tredje kvartal af 2023 skal producere remoulade.

Hele tankfarmen skal efter planen være færdig i 2025 og bliver ifølge avisen bygget i fire etaper.

Allerede nu står fundamentet klar, og bygningen skal stå færdig til september.

Mere fra Watch Medier

Roskilde Bank-boss dømt til at betale 231 millioner

Højesteret har med dom sat endeligt punktum i et langstrakt sagsforløb om erstatningsansvaret for krakket i Roskilde Bank tilbage i 2008. Bankens tidligere direktør, Niels Valentin Hansen, er blevet dømt til at betale 231 mio. kr. i erstatning. Fire bestyrelsesmedlemmer er frifundet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs