Watch Medier

Joe & The Juice satser stort på amerikansk forretning

Juicekæden Joe & The Juice vil vokse sig dobbelt så stor frem mod 2025, og her spiller det amerikanske marked en afgørende rolle.

Foto: Jens Dresling

Joe & The Juice er klar til at sætte turbo på væksten og lufter planer om at fordoble antallet af caféer fra 311 til 600 frem mod 2025.

Det skriver Børsen.

Her kommer det amerikanske marked til at spille en afgørende rolle, da ca. 150 af de nye caféer skal åbnes her.

"Den store test er, om vi kan bryde igennem i USA. Der er så mange danske virksomheder, der forsøger, men aldrig kommer ind på markedet. Så det er også for vores egen stolthed, og fordi vi har en tro på, at vi virkelig kan. At vi har en ret til at være her," siger Thomas Nørøxe, der er adm. direktør for kæden.

Fordoblingen af lokationer er en del af en ny vækstplan for juicekæden, der i det seneste regnskab for 2020 landede en underskud på 484,6 mio. kr. og gik 326 mio. kr. tilbage på omsætningen til 853 mio. kr. Ifølge direktøren regner man i 2021 med at lande på en omsætning nær 2019, der lød på knap 1,2 mia. kr.

Joe and The Juice har i dag 64 caféer i Nordamerika, 227 i Europa og 20 i Asien.

 

Mere fra Watch Medier

Preben Damgaard fordobler sin personlige bundlinje

It-investoren Preben Damgaard fordobler bundlinjen efter et godt år i sit personlige investeringsselskab.. Investeringsformuen stammer fra hans andel af salget af Damgaard Data/Navision til Microsoft i 2002.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs