Efter 15 år har chokolade-startup hul igennem til verdens kokke

Efter etablering i Mellemamerika i 2007 har Xoco Gourmet plantet og podet en million kakaotræer. Arbejdet med at producere bæredygtig kakao og vække verdens smagsløg har foreløbig giver kunder i Skandinavien, England, Frankrig og Japan.
Foto: PR / Xoco Gourmet
Foto: PR / Xoco Gourmet

Verden har gennem generationer vænnet sig til en smag af kakao og chokolade, der ligger meget langt fra det udgangspunkt, som det efterhånden kun er få forundt at kende.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også