
Verden har gennem generationer vænnet sig til en smag af kakao og chokolade, der ligger meget langt fra det udgangspunkt, som det efterhånden kun er få forundt at kende.
Siden 2007 har iværksætter Frank Homann stået i spidsen for et kakao- og chokoladeprojekt på en kakaoplantage i Nicaragua, der bygger på ideen om at ville lave chokolade i et format, som ikke findes fra de store producenter.
Allerede abonnent? Log ind.
Læs hele artiklen
Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
- Adgang til alle låste artikler
- Modtag vores daglige nyhedsbreve
- Fuld adgang til vores app
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementMere fra Watch Medier
Genmab-topchef: Hvis vi havde købt Biontech havde vi nok sløjfet coronavaccinen
Genmab har på få år opbygget finansielle muskler til at kunne investere efter behag, mens kapitalen tørrer ud andre steder i biotekindustrien. Alligevel foretrækker Genmab-topchef Jan van de Winkel partnerskaber frem for opkøb. For havde Genmab købt den tyske samarbejdspartner Biontech, kunne det have kostet verden coronavaccinen, siger han til MedWatch.