Watch Medier

PFA har problemer med at få ny topchef godkendt

Forsikringskæmpen PFA har fået flere kandidater til at afløse topchef Allan Polack afvist af Finanstilsynet. Det erfarer mediet finans.dk

PFA har svært ved at finde en afløser for topchef Allan Polack. | Foto: Jan Bjarke Mindegaard / Watch Medier

PFA har tilsyneladende haft problemer med at få godkendt afløseren for selskabets topchef Allan Polack, skriver finans.dk

Ifølge mediets kilder har forsikringskæmpen haft flere både interne og eksterne kandidater, som er blevet afvist af Finanstilsynet.

Det er de såkaldte Fit & Proper-regler, der skal have sat en stopper for PFA’s kandidater til at overtage posten, og derfor er det endnu ikke meldt ud, hvem der skal afløse Polack.

Polack skulle allerede i sommeren 2021 have fortalt PFA, at han ville stoppe, hvilket betyder, at bestyrelsen har haft godt halvandet år til at få en afløser godkendt.

PFA’s nuværende direktion består udover Polack af finansdirektør Anders Damgaard, investeringsdirektør Kasper Lorenzen og de to koncerndirektører Mads Kaagaard og Camilla Holm. Mads Kaagaard er indstillet som midlertidig topchef.

Læs mere her:

Allan Polack stopper som topchef for PFA

Usædvanlig og stærk stemme efterlader et tomrum i PFA - men eftermælet er præget af dårlige sager 

Mere fra Watch Medier

Jyske Bank skruer op for rentesatser

I modsætning til Nykredit fastholder landets tredjestørste bank, Jyske Bank, en rente på 0 pct. på almindelige lønkonti. Men renten hæves på udlån og på en stribe opsparingsprodukter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs