Watch Medier

Ny konkursregning vækker vrede: Forsikringsorganisation langer ud efter Finanstilsynet

At de danske skadesforsikringer - igen, igen - skal dække et forsikringsselskabs konkurs, huer langt fra selskaberne og deres brancheorganisation. Vreden retter sig også mod Finanstilsynet, som branchen ikke mener, har haft styr på selskabet Gefion Insurance.

Thomas Brenøe er vicedirektør i brancheorganisationen F&P og utlfreds med Finanstilsynet. | Foto: PR / Forsikring og Pension

De seneste år har de danske skadesforsikringsvirksomheder betalt 4 mia. kr. til Skadesgarantifonden på grund af konkurserne i forsikringsselskaber Qudos og Alpha Insurance.

Og nu står branchen som følge af konkursen i Gefion Insurance over for endnu en millionerstatning. Maria Clausen, direktør for Dansk Forening for International Motorkøretøjsforsikring, har over for mediet Insidebusiness vurderet, at Danmarks internationale forpligtigelser løber op i 400 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

Der har længe været forlydender om, at transportselskabet Arriva i Danmark, der står for bus- og togdrift på flere strækninger, var på salgslisten hos ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn. I nyt dansk regnskab bekræfter Arriva Danmark, at forretningen skal sælges til en eller flere investorer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs