Watch Medier

Danske Bank-formand havde nok at bestille på sidste vagt – blev grillet på høje omkostninger og klimanøl

Selv om fremmødet var langt under normalen, fik afgående bestyrelsesformand Karsten Dybvad rigeligt at forholde sig til under den fem timer lange generalforsamling i Danske Bank. Aktionærer kredsede om bankens høje omkostninger og indsatsen på klimaområdet, men den hårdeste kritiker mistede kampgejsten.

Karsten Dybvad måtte svare på mange kritikpunkter på især klimaområdet, da han torsdag stod i spidsen for sin fjerde - og sidste - generalforsamling som formand for Danske Bank. | Foto: PR

Det mindede næsten om årene før coronavirus, da Danske Bank torsdag holdt sin årlige generalforsamling i K.B. Hallen på Frederiksberg, men alligevel var ikke alt som normalt.

Der var igen mulighed for at møde op fysisk og se topledelsen og bestyrelsen på nærmeste hold, men aktionærerne kunne også være med fra skærmen ved det, som afgående bestyrelsesformand Karsten Dybvad døbte en ”hybrid generalforsamling”.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Lindhardt og Ringhof styrker sig med nykøbte Clio

Med overtagelsen af education technology-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for læringsmidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser - bl.a. af Clios adm. direktør.

Scan Global overtager små fragtfirmaer fra SAS

Det Kastrup-baserede logistikselskab Scan Global Logistics har i foråret foretaget en række mindre opkøb af virksomheder, som først nu er blevet meldt ud i kvartalsrapporten. Blandt dem er overtagelsen af to fragtfirmaer under flyselskabet SAS.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs