Penneo på vej på Nasdaqs hovedbørs – venter første handelsdag i næste uge

4. april forventer softwareselskabet Penneo at flytte fra fondsbørsens minibørs. First North, til hovedbørsen i København.
Adm. direktør Christian Stendevad. | Foto: Penneo/PR
Adm. direktør Christian Stendevad. | Foto: Penneo/PR
Af Marketwire

Penneo har indledt processen, der skal flytte selskabet fra Nasdaqs minibørs til hovedbørsen i København.

Det oplyser selskabet tirsdag i en meddelelse.

Softwareproducenten, der blandt andet tilbyder softwareløsninger til digital signering, har siden juni 2020 været noteret på minibørsen First North.

Tirsdag har selskabet indsendt en anmodning til Nasdaq First North om fjernelse fra minibørsen. Fjernelsen er betinget af en notering på hovedbørsen, fremgår det.

Der vil i forbindelse med børsflytningen ikke blive solgt eller udstedt nye aktier. Forud for dagens meddelelse rejste Penneo omkring 60 mio. kr. gennem udstedelsen af knap 4,5 mio. aktier med en stykpris på 13,75 kr.

Allerede sidste år oplyste Penneo sin ambition om at indtræde på den danske hovedbørs. 21. juni lød det fra softwareproducenten, at der skulle rejses 100 mio. kr. med henblik på en overflytning til hovedbørsen i første kvartal af 2022.

”Ved at skifte til hovedbørsen venter Penneo at tiltrække en bredere række af nationale og internationale investorer for at sikre yderligere international opmærksomhed og øget aktielikviditet, der skal understøtte Penneos vækstambitioner gennem udvidelsesstrategien,” skriver selskabet i meddelelsen.

Tidsplanen er i dagens opdatering rykket en smule, og Penneo venter nu sidste handelsdag på First North den 1. april og første handelsdag på hovedbørsen den 4. april.

I 2021 realiserede Penneo en årlig tilbagevendende omsætning (ARR) på 55,5 mio. kr., mens driftsresultat før af- og nedskrivninger, EBITDA, endte i minus 14,1 mio. kr.

Prognosen for 2022 lyder på en ARR i niveauet 77-82 mio. kr. og et driftsunderskud, EBITDA, på 5-10 mio. kr.

Penneo henter tocifret millionbeløb

Penneo ændrer kapitalforhøjelse efter aktiefald

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også